Etiquetes

dimecres, 19 de novembre del 2014

PARAULES CONNOTATIVES

En aquest treball havíem d'escriure tres paraules amb una tipografia que les representés.Estan dissenyats de tal manera que ho representi tant el la forma de les lletres com en la posició de la paraula en el full. En els dos primers fulls podiem escriure la paraula i amb la tipografia que les representes, però la última teniem que realitzar només amb la lletra "A" per veure  si realment estava ven transmès el significat i que el que ho veiés ho pogués identificar i relacionar.
  • La primera paraula és ENCAIXAT i les lletres estan juntes sense deixar interletrat i amb una forma compacta sense serifes. La composició de la paraula dins del full també transmet el significat, ja que està situada a un extrem.


  • La segona paraula és TRENCAT i la tipografia mostra tan esquerdes en les lletres com la ruptura de la paraula sencera.


  • La última paraula escrita només amb la lletra "A" significa MIRALL i mostra la paraula dividida en dos costats simètrics amb tipografies i colors diferents a les lletres per emfatitzar l'efecte d'un mirall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada